E-twining kapsamında Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Tuğba Yörük Büyüktuna'nın 21.yy Becerileri Projesi

09.02.2022 435

21. yüzyıl becerileri projemiz ,teknoloji ile Proje temelli öğrenme yöntemini Tersyüz öğrenme yöntemi ile birleştirerek çevresel , küresel ve gündelik sorunlara, problemlere çözüm önerileri üreteceğimiz bir projedir. Sorunlara çözüm önerileri üretirken çağın vazgeçilmezi olan teknolojik eğitim materyallerini(web2.0) etkin olarak kullanacağız. Farklı branşlardan öğretmenler projeye dahil edilerek disiplinler arası bakış açısıyla sorunlara çözüm üretilecektir. Öğrenciler sorunlara, Fen, Matematik, Sosyal bilgiler, Yabancı dil, Beden eğitimi, Din K. ve Ahlak B. gibi derslerin bakış açısıyla çözüm üreteceklerdir. Projemizde 10 Türk ve 1 Ürdünlü ortağımız bulunmaktadır. Projemiz, okulumuzda fen bilimleri öğretmeni Tuğba YÖRÜK BÜYÜKTUNA ve 6/D sınıfı öğrencileriyle yürütülmektedir.